• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
Ik zoek personeelIk zoek personeel

Ik zoek personeel

Als ondernemer moet u van uw werknemers op aan kunnen. Ze moeten kennis van zaken hebben, de handen flink uit de mouwen willen steken én kwaliteit leveren. Natuurlijk hecht u dan veel waarde aan een betrouwbare personeelsvoorziener zoals Techkracht!


Bent u op zoek naar technische medewerkers? Techkracht heeft onder andere technische medewerkers, elektromonteurs, mechanische monteurs, werktuigbouwkundige monteurs, productiemedewerkers, lassers (MIG/TIG), grondwerkers en loodgieters in dienst. Onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten zoals VCA, heftrucklicentie, E-rijbewijs, lasdiploma’s etc.

Technische doeners met de benodigde certificaten
Van bouwtechniek, elekrotechniek, grafische techniek, installatietechniek tot aan metaaltechniek, scheepvaart, transport & logistiek en voertuigentechniek. Wij hebben specialisten in functies als lassers, fitters, flensmonteurs, ijzerwerkers, grondwerkers, machinisten, schilders, elektromonteurs en loodgieters. Techkracht weet de juiste vakmensen op de juiste plaats in te zetten. Of het nu om een vaste werknemer gaat of een flexibele arbeidskracht: u verwacht zondermeer kwaliteit. En terecht! U wilt immers niet dat de continuïteit van uw onderneming in gevaar komt of dat u uw handen vol heeft aan personeel dat niet functioneert.


Techkracht biedt u die zo onmisbare kwaliteit in personeelsvoorziening. We voelen ons betrokken bij u als ondernemer, gaan voor honderd procent eerlijkheid en betrouwbaarheid en staan altijd met beide benen op de grond. Zodat u weet wat u aan ons heeft!

Certificaten
Techkracht is NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de ABU en staan op de lijst van de Stichting Normering Arbeid : de branchevereniging voor uitzendondernemingen. Bovendien zijn wij in het bezit van het veiligheidscertificaat voor uitzendbureaus (VCU-certificaat). Met deze certificeringen zijn wij bewezen een betrouwbare partner!


Info over onze techkrachten
Wilt u meer weten over onze technische medewerkers? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

 

Onze vijf zekerheden

tick  Ruim 50 jaar ervaring

tick  Gegarandeerd vakwerk op elk niveau

tick  Persoonlijk, dichtbij en altijd bereikbaar

tick  Goede reputatie

tick  Met de voeten in de klei

 

banner-onderdeel-van-ab-zuidholland