• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
DienstverleningDienstverlening

Werving & Selectie

Het werven en selecteren van een nieuwe medewerker zorgt bij heel wat ondernemers voor kopzorgen. Het zoeken en vinden van goede en waardevolle medewerkers is niet eenvoudig en een tijdrovende klus. Want waar zit net die ene medewerker die goed bij het bedrijf past?

 

Techkracht kan dit voor u uit handen nemen! Wij hebben namelijk al vele jaren ervaring in het succesvol bij elkaar brengen van ondernemers en hun medewerkers. Onze personeeladviseurs zijn bekend met de technische sector en kunnen een goede inschatting maken van de wensen van de ondernemer. Daarbij is hun kennis van- en ervaring met personeelsbeleid onontbeerlijk voor het selecteren van de juiste kandidaat.

 

Hoe gaat Techkracht te werk?

Techkracht start met het maken van een uitgebreid functieprofiel met daarnaast een profiel van uw onderneming. Het is immers van groot belang dat de toekomstige medewerker past binnen de cultuur van uw organisatie. Op basis van deze gegevens starten wij de wervingsprocedure. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden: afhankelijk van de vraag en de situatie spreken wij ons netwerk aan, maken wij gebruik van onze website en sociale media en plaatsen wij eventueel een vacature in de (online) krant. De voorselectie van de kandidaten gebeurt door Techkracht. Wij selecteren uit de cv’s geschikte kandidaten, die wij met u doorspreken. Daarna volgen de gesprekken met de kandidaten bij u op het bedrijf. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’.

 

Interesse? Neem contact op met de dichtsbijzijnde vestiging over onze werving en selectie procedure.