• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
DienstverleningDienstverlening

Uitzenden

Heeft u iemand nodig voor tijdelijke werkzaamheden? Wilt u extra handen om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of kampt u af en toe met andere bezettingsproblemen? Dan biedt een uitzendkracht van Techkracht voor u de oplossing!

Onze vakbekwame technische uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor een grote variëteit aan technische werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan lassen, draaien, installeren, storingen oplossen en diverse onderhoudswerkzaamheden. Techkracht is sterk in zowel EU-medewerkers als NL-uitzendkrachten.

In overleg met u plannen wij op het juiste moment de gevraagde arbeidskracht voor u in, zodat de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar komt. Het administratieve gedeelte is daarbij uiteraard aan ons toevertrouwd.

Techkracht heeft alle benodigde certificeringen: RIA, SNA, NEN 4400-1 en wij zijn lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Onze uitzendkrachten krijgen een vast uurloon en worden betaald volgens de cao voor uitzendkrachten of de betreffende cao. Daarnaast krijgen ze een kilometervergoeding en zorgt Techkracht voor werkkleding.