• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
DienstverleningDienstverlening

Verzuimbegeleiding, goede begeleiding bij ziekte

Verzuimbegeleiding is cruciaal als een medewerker langdurig ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt. In dat geval is het belangrijk dat u uw zaken goed heeft geregeld.

Als werkgever bent u meer dan ooit verantwoordelijk voor de aanpak van ziekteverzuim. Er is veel kennis en kunde nodig om een zieke medewerker goed te begeleiden. Dit kunt u uitbesteden aan AB Zuid-Holland. De verzuimbegeleiding van onze verzuimadviseurs richt zich op wat de medewerker nu wel kan in plaats van wat de medewerker niet kan of nog niet kan. Zij proberen de medewerker zo snel mogelijk te plaatsen in (aangepast) werk en weer (gedeeltelijk) op loonwaarde te laten werken.

Onze verzuimadviseurs werken als onafhankelijke en onpartijdige adviseurs. Zij kunnen vanuit hun onafhankelijkheid een vertrouwenspositie innemen voor de verzuimende medewerker. Zij zorgen voor passende verzuimbegeleiding zodat u zich kan richten op uw organisatie.

Meer weten over verzuimbegeleiding? Neem contact op met onze P&O afdeling 0174-510466 of per mail personeelszaken@abzuidholland.nl