• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
DienstverleningDienstverlening

Personeelsadvies

Personeelszaken zijn complex en nemen vaak veel tijd in beslag. Tijd die u misschien liever aan uw bedrijfsvoering besteedt. Techkracht heeft de kennis en kunde in huis om uw personeelszaken over te nemen. Wij denken met u mee en bieden praktische ondersteuning.

 

Techkracht heeft jarenlange ervaring op het gebied van personeel en arbeid. Niet alleen met de bemiddeling van personeel, maar ook als het gaat om allerlei personeelsvraagstukken. Onze personeelsadviseurs zetten deze kennis om in praktische, professionele oplossingen die geschikt zijn voor uw onderneming. Geen standaardoplossingen, maar oplossingen die resultaat opleveren voor uzelf, uw medewerkers én uw onderneming.

 

Het vinden van medewerkers met specifieke kwaliteiten is een tijdrovende klus. Onze relatiebeheerders kunnen u helpen bij de werving en selectie. Maar andersom is ook mogelijk om voor een medewerker die niet meer binnen uw organisatie past via outplacement een andere baan te zoeken.

 

Techkracht is uniek in het aanbieden van op maat gemaakte opleidingen waarin nog onvoldoende is voorzien in de markt. De succesvolle P&O cursus is hiervan een goed voorbeeld. Heeft u een opleidingsbehoefte welke niet bij de standaard opleiders aangeboden wordt dan kunnen wij u wellicht helpen.

 

Het begeleiden van zieke medewerkers vraagt veel kennis en kunde. Onze verzuimadviseurs werken als onafhankelijke en onpartijdige adviseurs. Zij kunnen vanuit hun onafhankelijkheid een vertrouwenspositie innemen voor de verzuimende medewerker. Zij ontzorgen u zodat u zich kunt richten op uw onderneming.