• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
DienstverleningDienstverlening

Payrolling

U wilt wel een vaste medewerker in dienst maar niet de juridische risico's lopen. Dan biedt payroll u de voordelen van medewerkers met een vast dienstverband, maar u heeft geen omkijken naar het administratieve proces. Daarvoor maakt u gebruik van de payrolling-dienst van Techkracht.

Alle risico’s die gepaard gaan met het in dienst nemen van personeel worden gedragen door Techkracht als payroll uitzendbureau. Ziekte, afdrachten van premies; wij nemen het allemaal van u over. Dit betekent dat wij juridisch werkgever worden. U wordt daardoor enorm ontlast. Het gehele administratieve proces besteedt u uit aan ons. Wij verzorgen de salarisadministratie en de bijbehorende facturering.

Het enige wat u als ondernemer behoort te doen is het werven en aanmelden van nieuwe medewerkers én u bent zelf verantwoordelijk voor de begeleiding en beoordeling van uw medewerkers. Maar zelfs dat kan Techkracht u uit handen nemen!

Onze payroll-tarieven zijn scherp en transparant opgebouwd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U betaalt alleen de gewerkte uren, dus ziekte en vakantie van uw werknemer kost u niets. De payroll-dienst wordt geheel digitaal aangeboden. Techkracht deze dienst bovendien geheel aanpassen aan uw wensen.

Uw medewerker is verzekerd van een correcte loonbetaling, zijn of haar vrije dagen en vakantiegeld worden door ons uitgekeerd en wij regelen ook zaken als pensioen en aanmelding UWV. De payroll-dienst van Techkracht kan u dus op nog meer vlakken ondersteunen en werk voor u uit handen nemen.