• Twitter
  • Youtube
  • Facebook
  • LinkedIn
DienstverleningDienstverlening

Dienstverlening

Wilt u een vaste medewerker voor één of meerdere dagen per week? Heeft u tijdelijk extra handen nodig om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of bent u op zoek naar een vaste technische medewerker? Techkracht biedt u altijd een medewerker met een passend dienstverband én kan u adviseren over uiteenlopende arbeidsvraagstukken.

Een flexibele vaste arbeidskracht, een gedetacheerde medewerker of een uitzendkracht: bij Techkracht stemmen we het soort dienstverband af op uw behoefte aan arbeid. En wij bieden u méér dan gemotiveerde aanpakkers op de werkvloer. Zo denken we graag actief mee over ontwikkeling van uw HRM-taken. Ook kunnen wij een deel van de personeels- en loonadministratie uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op uw eigen bedrijfsactiviteiten!

Ons dienstenpakket is breed en daarom zijn wij voor veel bedrijven een partner in arbeid. Techkracht heeft een 'met de voeten in de klei' mentaliteit, wat in diverse vakgebieden een veelgevraagde kwaliteit is.

Ons werkgebied is de provincie Zuid-Holland maar vooral in de omgeving Oostland (3B-hoek en Pijnacker), Westland, Boskoop-Hazerswoude, Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten zijn wij sterk in werk!

Meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!